Stagiair

Klaar voor een afwisselende stageplaats? 

Wij hebben boeiende (afstudeer)stages voor studenten in de richting communicatie, media, marketing en social work 

 

Wat we doen:
Wij geloven dat mensen met een arbeidsbeperking een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Helaas zijn veel werkgevers nog onbekend met de mogelijkheden en kwaliteiten van deze groep. Het is ons doel om organisaties bemind te maken op het vlak van inclusief werken en hen te ondersteunen bij het duurzaam plaatsen van werknemers met een beperking. Dit doen we onder andere door het verzorgen van indrukmakende simulaties. Hierin gaat men zelf aan het werk met een gesimuleerde zintuigelijke, fysieke, chronische of psychische beperking. De ervaring laat mensen voelen hoeveel er nog wel mogelijk is en hoog de motivatie is. Daarnaast leren ze welke aandachtspunten er zijn om tot een succesvolle samenwerking te komen.  

Wat ga je doen?
Ons team bestaat uit mijzelf, mijn assistent en een pool van zelfstandige professionals. Zij zijn vooral bezig met dagelijkse klussen. Voor jou liggen er prachtige projecten klaar om je op te storten. Denk daarbij aan:

 • Social media strategie opzetten en uitvoeren  
 • Online leeromgeving bouwen.
 • Website met online shop ontwerpen en bouwen voor een nieuw product 
 • Ontwikkelen en/of bouwen van een educatieve game
 • Onderzoek naar de wensen en behoeften van doelgroepen voor een nieuw op te zetten project 
 • Doordat we een kleine organisatie zijn, kom je in aanraking met alle facetten van het ondernemerschap. Je ondersteunt waar mogelijk bij dagelijkse werkzaamheden of de uitvoer van workshops op locatie. Zo krijg je een goed beeld van wat we doen en waarom we dat doen

Deze kwaliteiten breng je mee:

 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
 • Je hebt een open houding 
 • Je vindt het leuk om samen te werken maar kunt ook zelfstandig aan de slag 
 • Je bent leergierig en wilt jezelf graag ontwikkelen 
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 

 Als sociale onderneming geven we zelf het goede voorbeeld. Veel van onze collega’s hebben een arbeidsbeperking. Ieder heeft wel zo zijn uitdagingen. Heb jij affiniteit met mensen met een beperking, zie je zelf vooral mogelijkheden en heb je een gezonde dosis humor, dan heb je een streepje voor. Standplaats is Utrecht Lunetten. Regelmatig heb je de mogelijkheid om mee te gaan naar bijeenkomsten in het land. 

 

Vragen?
Interesse, maar heb je nog vragen? Mail naar: vragent@allinclusiveatwork.nl of bel Martine op 0652674903 (bij voorkeur in de ochtend)

Interesse?
Als je nog vragen hebt, bel dan met Martine Baadenhuijsen op 06-52674903.  
Ben je enthousiast? Ben je enthousiast? Je CV en motivatie kun je sturen naar vragen@allinclusiveatwork.nl. Wij zijn erkend leerbedrijf voor het MBO voor de opleidingen Mediavormgever of Media Redactiemedewerker 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Verspreiden binnen je netwerk wordt erg gewaardeerd.