RUIKEN AAN ALL INCLUSIVE

RUIKEN AAN ALL INCLUSIVE

Raakt de bezoekers van uw evenement en brengt ze in gesprek over inclusie en diversiteit.

  • Rabobank logo
  • Gemeente Utrecht logo
  • AWVN logo
Deze workshop is zeer geschikt voor het plenaire deel van uw congres of symposium. De verassingen in deze ludieke, maar serieuze activiteit zorgen bezoekers makkelijker met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen zoals inclusie, diversiteit en participatie. Alle aanwezigen doen mee aan een korte opdracht. Hoewel ieder een afzonderlijke opdracht heeft, staat het gezamenlijke resultaat centraal.

Wat gaan we doen?

Alle deelnemers krijgen een enveloppe met een persoonlijke zoekopdracht. Het antwoord vinden ze door letterlijk in beweging te komen en het contact op te zoeken met andere deelnemers. Dat is echter voor velen niet eenvoudig. Ruim de helft van alle deelnemers krijgt een beperking opgelegd. De opdracht die zo eenvoudig en zelfstandig uit te voeren lijkt, wordt daarmee een opdracht die deelnemers afhankelijk van elkaar maakt.

Wat levert het op?Deelnemers maken kennis met vraagstukken zoals:
  • Wat is er nodig om samen te werken in een diverse organisatie?
  • Ligt mijn belang bij het individuele of teamresultaat?
  • Wat betekenen afhankelijkheid en verantwoordelijkheid?
  • Wat je nodig hebt als je wel/geen beperking ervaart?

De trainers

De workshop wordt begeleid door een inclusief team: Iedere begeleider brengt zijn/haar eigen expertise mee als het gaat om werken met een arbeidsbeperking. Hoewel zij graag hun kennis en ervaringen met u delen, zijn zij er vooral om uw medewerkers te ondersteunen. Het is hun doel om samen te zoeken naar de antwoorden op de vragen die bij hen leven.

Praktische informatie

Duur: 30 minuten

Uitbreiding: Martine deelt graag haar persoonlijke ervaringen met solliciteren en werken met een beperking evenals haar ervaring als werkgever van een collega met diverse uitdagingen.

Aantal deelnemers: minimaal 30, maximaal 300

Locatie: op de locatie van uw event

Heeft u vragen over de workshop, mogelijkheden en kosten? Neem contact op met Martine Baadenhuijsen. Zij is bereikbaar op 06-52674903 of info@allinclusiveatwork.nl