All inclusive at work is opgericht door Martine Baadenhuijsen. Martine gelooft niet in bestaande kaders wanneer het gaat om het hebben van, studeren en werken met een arbeidsbeperking. Deze kaders oprekken en doorbreken op haar eigen creatieve wijze, dat heeft Martine gemaakt tot de gedreven en innovatieve ondernemer die ze is.

Wij geloven dat iedereen een plek heeft op de arbeidsmarkt. Met All inclusive at work willen we organisaties een nieuw referentiekader geven. Een andere blik op inclusief werken. Er is vaak nog steeds te weinig kennis en ervaring over inclusief werken. Daardoor zijn er vaak aarzelingen, vragen en twijfels rondom het aannemen van medewerkers met een arbeidsbeperking. Logisch, volgens Martine. Wij laten u tijdens de workshop All inclusive ervaren wat mensen met een arbeidsbeperking toevoegen en welke randvoorwaarden er nodig zijn om hen in de organisatie te laten floreren.
“ All inclusive at work staat voor een succesvolle start. Een goed begin is immers het halve werk.” – Martine Baadenhuijsen

Winnares ontwerpwedstrijd Employager 1.0

In 2015 meldde Martine haar idee voor de workshop All inclusive aan voor een ontwerpwedstrijd van Gemeente Eindhoven; Employager 1.0. Het doel van de wedstrijd: ontwerp, bouw, creëer en bedenk een tool, product, app, coachingstraject etc. waarmee we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk kunnen helpen en vooral ook houden. Na een uitgebreide selectieronde en een pitch is het concept tot winnaar van de Employager 1.0 wedstrijd gekozen. In de jury zaten vertegenwoordigers van grote bedrijven waaronder Philips, Brainport Assembly, TNO en voorzitter was Staf Depla, wethouder Gemeente Eindhoven. Martine won een geldbedrag wat ze heeft geïnvesteerd in de doorontwikkeling van de workshop, try-outs en website, materialen etc.


Practice what you preach

All inclusive at work werkt met inclusieve samenwerkingspartners vanuit de overtuiging én ervaring dat inclusief werken meerwaarde biedt. “All inclusive” heet niet voor niets zo, iedere medewerker, gezond of met een beperking, heeft zijn eigen kwaliteiten en beperkingen. Dat hoeft niet te worden weggepoetst. Wij gaan uit van het talent en de positiviteit dat voortkomt uit een leven lang omgaan met een arbeidsbeperking. Onze samenwerkingspartners zijn stuk voor stuk professionals in hun vakgebied, Samen gaan we voor het allerbeste. En misschien gaan we zelfs nog wel voor dat stukje meer.

Voor de regio Eindhoven werkt Martine samen met de trainingslocatie van John Geven studios. PuurinMarketing.nl heeft deze website gebouwd en Deborah de Poorter zette de puntjes op de I qua inhoud. Ook heeft Martine het afgelopen jaar een team om zichzelf heen verzameld van zelfstandige gespreksleiders. Allemaal hebben ze iets, noem het een arbeidsbeperking of talent, waardoor hun samenwerking versterkt. .
Meer lezen over de gesprekleiders

“Ik geloof dat we allemaal, gezond of beperkt, waarde toe kunnen voegen. Stel, je bent slechthorend, dat maakt dat je zintuigen en je karakter worden versterkt. Je bent bijvoorbeeld sterk in focussen, grenzen aangeven, organiseren en doorzetten. Zo bied je een verrassende toegevoegde waarde voor een organisatie.” – Martine Baadenhuijsen