HELP! IK ZOEK EEN SOLLICITANT MET….

Van werving en selectie tot het succesvol aannemen van een nieuwe medewerker met een arbeidsbeperking. De training neemt u mee in succesvol inclusief werken van a tot z.


U bent verantwoordelijk voor werving en selectie binnen uw organisatie en wil meer weten over inclusief werken. Wat komt er allemaal kijken bij het werven en aannemen van een kandidaat met een arbeidsbeperking? De training “Help! Ik zoek een sollicitant met…” geeft antwoord op al uw vragen en geeft u praktische handvatten om een nieuwe collega met een beperking of chronische ziekte succesvol te laten participeren.

Wat gaat u leren?


  • U weet waar uw nieuwe medewerker aan moet voldoen en hoe hij uw organisatie compleet maakt.
  • U weet hoe u een geschikte vacature opstelt en waar u uw doelgroep vindt.
  • U kijkt met andere ogen naar sollicitatiebrieven en cv’s.
  • U bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom inclusief werken.
  • Met een trainingsacteur gaat u sollicitatiegesprekken oefenen.
  • U krijgt tools om een ontspannen en constructief gesprek te voeren.

Wat gaat u doen?

De training wordt verzorgd door diverse deskundigen, aangesloten bij All inclusive at work. Een expert op het gebied van wet- en regelgeving neemt u mee in de wereld van subsidies en regelingen. Een jobcoach geeft u inzicht in motivatiebrieven en ogenschijnlijk ‘halve’ cv´s die u onder ogen gaat krijgen. Een communicatiedeskundige leert u met een trainingsacteur hoe u ontdekt wat u wilt weten in het sollicitatiegesprek.

Praktische informatie

Deze training duurt twee volledige dagen en is opgebouwd met theorie en praktijkoefeningen. Een luncharrangement is inbegrepen. We werken in kleine groepen van maximaal 10 personen zodat er voldoende aandacht en oefentijd is voor iedere deelnemer. De kosten voor deze training bedragen € 943 (excl. Btw). Wanneer u deze training combineert met een All inclusive workshop ontvangt u 10% korting op beide trainingen.
Inschrijven voor de training Help! ik zoek een sollicitant met...
Deze training is een verdieping op de workshop All Inclusive. Nog niet gevolgd? Meld u ook aan en ervaar hoe medewerkers met een beperking uw organisatie versterken .