bijgeknipte foto van mensen in kookstudio
Studiedag studeren met een functiebeperking
30 oktober 2017

Nieuwe collega

Martine en Brenda op kantoor

Een warm welkom aan Brenda Huizinga die mij sinds eind maart is komen ondersteunen.  In de afgelopen jaren zijn de activiteiten van mijn ondernemingen MB3 en All Inclusive at Work flink gegroeid. Met de ambities die er nog liggen was het tijd om versterking te zoeken achter de schermen. Als mijn Persoonlijk Assistent gaat Brenda mij veel bureautaken uit handen nemen evenals taken die ik niet kan of mij veel tijd kosten doordat ik met spraak en braille werk. Maar ook door haar praktijkervaring vormt Brenda een waardevolle sparringpartner met een aanvullend perspectief.  Hoe en waarom lees je in haar antwoorden op mijn drie vragen:

Hoe kwam je in aanraking met het werk van Martine?
Mijn man had een belevingskookworkshop gevolgd met zijn collega’s: de ‘all inclusive beleving’. Ik vond dat een prachtig concept en zag op de website dat Martine op zoek was naar een PA. Omdat ik niet op zoek was naar nieuw werk heb ik toen niet gereageerd. Na weken de all inclusive lunchtrommel (die hij als aandenken meekreeg) te hebben gevuld bleef het concept me trekken. Ik heb toen nog een keer op de website gekeken en daar bleek de zoektocht naar een PA nog steeds op te staan. Toen heb ik Martine gebeld en vanaf de 1e seconde voelde ik een klik.

Waar komt jouw motivatie vandaan om voor Martine aan de slag te gaan?
De ervaring van / het beleven van wat een beperking met je doet en zeker de bewustwording welke eventuele vooroordelen je hebt over een beperking zijn goede resultaten die bereikt worden met deze workshops. Zo gaat een team na de workshop verder met elkaar aan de slag vanuit het denken in mogelijkheden. Ik vind het een mooie passie die Martine heeft en wil haar graag helpen nog meer voor andere mensen te betekenen. Niet omdat Martine zelf hulpbehoevend is, want wat zij wil lukt haar, maar omdat je samen sterker staat en meer bereikt.

Wat is jouw beperking?
Ik ben ‘typelectisch´ (zelfverzonnen woord). Dat houdt in dat ik wel snel maar niet in één keer foutloos blind kan typen. Iets wat ongewoon is voor een assistent met tientallen jaren ervaring in een ondersteunende rol.

Heb je nog vragen aan Brenda of wil je meer weten over een training of workshop? Mail Brenda op brenda@allinclusiveatwork.nl.
Uiteraard mag je haar ook zelf bellen met vragen over trainingen en workshops. Ze is bereikbaar op nummer 06-44318500.

Martine
Martine
Martine Baadenhuijsen (1982) studeerde communicatie- en informatiewetenschappen en volgde een opleiding tot mediator. Ze specialiseerde zich in communicatie en samenwerking rondom mensen met een beperking. Vanuit haar onderneming MB3 ondersteunt ze mensen met een beperking en hun sociale omgeving. Met All inclusive at work helpt ze organisaties bij het succesvol inzetten van arbeidsbeperkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *