GEZOCHT!


GEZOCHT!Procesbegeleiders met een goed verhaal

All inclusive at work zet zich in om de participatie van mensen met een beperking te vergroten. Onze workshops laten mensen zelf ervaren hoe het is om te functioneren met een zintuigelijke, lichamelijke, chronische of psychische beperking. Niet om te laten zien hoe lastig het allemaal is, wel om te laten voelen hoe belangrijk meedoen is en wat daarvoor nodig is. Op dit moment zijn we vooral actief binnen grotere organisaties die werk maken van het bieden van werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zorgen voor een positieve mindset bij management en leidinggevenden en aankomende collega’s leren wat zij wel en niet van hun nieuwe collega kunnen verwachten en andersom. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een succesvolle samenwerking van twee kanten komt, bieden we ook een empowerment programma voor medewerkers die tegen uitdagingen aanlopen in hun werk.

All Inclusive at Work is opgericht door Martine Baadenhuijsen. Zij specialiseerde zich in communicatie en samenwerking rondom mensen met een beperking. In haar professionele rugzak zit kennis in gesproken interactie, conflicthantering en verlies bij gezondheid. Dit combineert ze met een persoonlijke rugzak vol ervaringen op het vlak van leven, leren en werken met een visuele beperking. Voor het runnen van haar bedrijven werkt Martine samen met een klein team van collega’s en diverse zelfstandige professionals.

Procesbegeleider

Confronterend en intensief; dat zijn onze belevingen. Om de veiligheid en aandacht voor onze deelnemers te bewaken, werken we bij enkele workshops met subgroepen van maximaal zes personen. Iedere groep wordt begeleid door een procesbegeleider. De vooruitzichten en plannen voor volgend jaar maken dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s die ons incidenteel kunnen versterken.

Dit ga je doen

Op de locatie van de training help je bij het voorbereiden van de zaal. Na een hartelijke ontvangst kun je jouw deelnemers enthousiast maken om deze ervaring aan te gaan. Tijdens de beleving houd je in de gaten of alles veilig verloopt, je bent alert op hoe men reageert op zijn/haar gesimuleerde beperking en observeert de processen die plaatsvinden. In de nabespreking zorg je ervoor dat iedereen zijn ervaringen kan delen, je geeft eigen observaties terug en helpt bij het omzetten van ervaringen in concrete actiepunten. Als iedereen onder de indruk op weg naar huis is, ruimen we moe, voldaan en met een big smile de zaal op.

Deze bagage neem je mee

 • Je hebt ervaring in het werken met groepen en/of het begeleiden van groepsgesprekken
 • Je bent in staat om groepsprocessen te observeren
 • Je kunt je inleven in de situatie van anderen
 • Je kunt opbouwend feedback geven en staat open voor feedback op je eigen functioneren
 • Je hebt een gezonde dosis humor


 • Naast dat we onze deelnemers zelf willen laten ervaren wat er mogelijk is, laten we graag zien hoe een inclusief team samenwerkt en delen we graag persoonlijke ervaringen over werken met een arbeidsbeperking. Heb je op dit moment werk, wil je jouw uitdagingen en positieve ervaringen delen en heb je af en toe energie over om een dagdeel met ons aan de slag te gaan; laat dan zeker van je horen.

Dit bieden we jou

 • Een train de trainer van twee dagdelen
 • Drie tot vier intervisie bijeenkomsten per jaar
 • Prima vergoeding voor de workshops die je geeft (te factureren als zzp’er of overige inkomsten naast je baan)
 • Samenwerking met enthousiaste professionele collega’s
 • Ervaringen waar jij ook nog lang over napraat

Laat van je horen

Ben je super enthousiast na het lezen? Wacht niet, klim in je toetsenbord en laat ons weten wat maakt dat jij nu denkt: Dit wil ik doen! Daarnaast horen we uiteraard graag wat jou van toegevoegde waarde maakt voor ons team en onze klanten.
Je reactie ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 14 december om 12:00 uur. Kennismakingen vinden plaats op 18, 19 of 20 december.
Je motivatie met cv kun je mailen naar vragen@allinclusiveatwork.nl. Heb je vragen, dan kun je die mailen of bellen met Martine Baadenhuijsen op 06-52674903 (bij voorkeur in de ochtend).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Delen binnen je netwerk vinden we erg fijn.