Samenwerking met Smaak
23 mei 2017
3 inzichten die Annet kreeg tijdens een workshop van All Inclusive at Work
6 juni 2017

Onbeperkt aan het Werk in Den Haag

Op 16 mei 2017 was All Inclusive at Work in het Kyocera stadion in Den Haag voor het event Onbeperkt aan het Werk. Honderden gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoetten leuke werkgevers, met als doel een baan of een vervolggesprek.

All Inclusive at Work verzorgde een mooie workshop voor werkgevers om hun te laten proeven aan het werken met mensen met een arbeidsbeperking. Binnen en uur wisten we een heleboel vooroordelen weg te halen en meer inzicht te geven in het werken met een arbeidsbeperking. We kregen veel mooie reacties op de workshop!

“Leuk, lekker praktisch en gelijk een leereffect!”

“Goed verhaal! Dit maakt me nieuwsgierig naar de grote worskhop”

Staatssecretaris Klijnsma was natuurlijk ook aanwezig en had lovende woorden voor het evenement, de werkzoekenden en de werkgevers.

Martine
Martine
Martine Baadenhuijsen (1982) studeerde communicatie- en informatiewetenschappen en volgde een opleiding tot mediator. Ze specialiseerde zich in communicatie en samenwerking rondom mensen met een beperking. Vanuit haar onderneming MB3 ondersteunt ze mensen met een beperking en hun sociale omgeving. Met All inclusive at work helpt ze organisaties bij het succesvol inzetten van arbeidsbeperkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *